1870753779853956
arrow_drop_up arrow_drop_down

Handgemaakte transparante Urnen van glas

Deze Urnen van glas zijn transparant en de as zal dus na het vullen van de Urn gedeeltelijk of helemaal zichtbaar zijn. Wij zullen regelmatig een nieuwe collectie op deze pagina plaatsen en wij hopen daarmee iedere keer weer te inspireren in de mogelijkheden. Wij snappen heel goed dat het misschien moeilijk is om gelijk een keuze te maken. Daarom is het zinvol om ons regelmatig te bezoeken.

Transparante groen/gele Urn 70 ml

Deze transparante groen/gele Urn met gepolijste zijkanten is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 70 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 14,5 x 10 cm.                                 

349,95


Transparante blauwe Urn met luchtbellen 70 ml

Deze transparante blauwe Urn met luchtbellen is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 70 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 15 x 9 cm.                                 

345,00


Transparante donkerrode Urn met zwart 70 ml


Deze transparante donkerrode Urn met zwart is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 70 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 15 x 12 cm.                                 

349,95We helpen je graag op weg.

rouwverwerking

Wij zijn hartstikke blij! Zolang gezocht naar wat we nu eindelijk hebben mogen ontvangen!

Bedankt!

Nan wist de gevoelige snaar te raken, en ging daarmee aan de slag.

Bedankt!

Bedankt voor alle gedane moeite!

Graag gedaan!