1870753779853956
arrow_drop_up arrow_drop_down

Handgemaakte uni kleur Urnen van glas

Deze uni kleur Urnen van glas zijn geheel wel of niet transparant en de as zal dus na het vullen van de Urn wel of niet zichtbaar zijn. Wij zullen regelmatig een nieuwe collectie op deze pagina plaatsen en wij hopen daarmee iedere keer weer te inspireren in de mogelijkheden. Wij snappen heel goed dat het misschien moeilijk is om gelijk een keuze te maken. Daarom is het zinvol om ons regelmatig te bezoeken.

Uni kleur zwarte Urn in druppel vorm 180 ml

Deze uni kleur Urn in zwart is niet transparant en de as zal na het vullen niet zichtbaar zijn. Deze Urn is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 180 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 21x 11 cm.                                 

 

139,95

                        

Witte uni kleur Urn incl. theelicht 50 ml

Deze uni kleur Urn in wit is half transparant en de as zal na het vullen ietwat zichtbaar zijn. Deze Urn is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 50 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 13,5 x 8 cm.                                     

205,95


Licht roze uni kleur Urn in een hartvorm 50 ml

Deze uni kleur hartvormige Urn in zacht roze is half transparant en de as zal na het vullen ietwat zichtbaar zijn. Deze Urn is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 50 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 10 x 9 cm.                                     

89,95


We helpen je graag op weg.

rouwverwerking

Wij zijn hartstikke blij! Zolang gezocht naar wat we nu eindelijk hebben mogen ontvangen!

Dankjewel!

Nan wist de gevoelige snaar te raken, en ging daarmee aan de slag.

Dankjewel! 

Bedankt voor alle gedane moeite!

Graag gedaan!