1870753779853956
arrow_drop_up arrow_drop_down

Handgemaakte unieke Urnen van opaal glas

Deze Urnen van opaal glas zijn niet transparant en de as zal dus na het vullen van de Urn niet zichtbaar zijn. Wij zullen regelmatig een nieuwe collectie op deze pagina plaatsen en wij hopen daarmee iedere keer weer te inspireren in de mogelijkheden. Wij snappen heel goed dat het misschien moeilijk is om gelijk een keuze te maken. Daarom is het zinvol om ons regelmatig te bezoeken.

Opaal blauwe Urn 60 ml

Deze opaal blauwe Urn in druppel vorm is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 60 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 13,5 x 7,5 cm.                                 

159,95


                                                                             


Opaal glas Urn veldboeket 1,5 l

Deze opaal glas Urn veldboeket is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 1,5  l as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 16 x 16cm.                                 

239,95


                                                                             


Opaal glas Urn veldboeket

Opaal rode Urn 500 ml

Deze opaal rode Urn is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 500 ml as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 12 x 12 cm.                                   

209,95Opaal zonnebloem gele Urn 1,5 l

Deze opaal zonnebloem gele Urn is uniek en met de hand gemaakt. Er past ongeveer 1,5 l as in. Wij leveren deze Urn met een duidelijke vul instructie en alle benodigdheden om hem thuis in besloten kring zelfstandig te vullen. Tevens is het mogelijk dat wij hem voor je vullen. Je kunt hem dan via de website bestellen en dan erbij vermelden dat wij hem moeten vullen. Dan is deze Urn voor je gereserveerd en kun je bij je bezoek aan onze winkel de as meenemen en de Urn een paar uur later gevuld weer ophalen. 

afm.: h x b : 16 x 16 cm.                                  

239,95


We helpen je graag op weg 

rouwverwerking

Wij zijn hartstikke blij! Zolang gezocht naar wat we nu eindelijk hebben mogen ontvangen!

Bedankt!

Nan wist de gevoelige snaar te raken, en ging daarmee aan de slag.

Bedankt!

Bedankt voor alle gedane moeite!

Graag gedaan!